Advocate Desktop

Advocate Desktop er et enkelt og intuitivt program for saks- og klientbehandling.
Det inneholder alle de funksjonene du som advokat trenger i hverdagen, og bidrar til å effektivisere arbeidet for både deg og medarbeiderne dine

Saksbehandling og dokumenthåndtering

Hjelper med å administrere saker og dokumenter mer effektivt

Time-
og utleggsregistrering

Sikrer nøyaktig og pålitelig registrering

Fakturering, reskontro og klientmidler

Full oversikt over kundereskontro og klientmidler

Regnskapsintegrasjoner

Oversikt over og kontroll på økonomi

Rapportfunksjoner

Statistikk- og rapportfunksjoner inkludert budsjett og prestasjonsavlønning

Mobilapp

Enkel tilgang til timeregistrering.
Til IOS og Android

Integrasjon MS Office

Fullt integrert med MS Office

Skytjeneste

I samarbeid med Braathe Gruppen

Regnskaps- og økonomi integrasjoner

Med Advocate Desktops egen regnskapsmodul får du full oversikt over kundereskontro og klientmidler – uten å måtte sjekke med regnskapsfører eller administrasjonen først.

Modulen er tett integrert/synkronisert med 24SevenOffice (24SO) og PowerOffice Go med informasjon om klienter, saker, utlegg, klientmidler, fakturaer og kundereskontro automatisert med regnskapet. Daglig varsling av innbetallnger både til driftskonto og klientkonti.

Regnskapsrapporter i Advocate Desktop henter data fra regnskap/økonomi – systemet og samkjører disse med datagrunnlaget fra Advocate Desktop for løpende kontroll og oversikt.

Innkommende fakturaer kan godkjennes via app på smarttelefon på samme måte som utlegg og reiseregninger kan fotograferes og lastes opp til systemet.

Advokater pålegges stadig strengere krav ift. rapportering, klientmiddelhåndtering, renteberegning, EHF og SAF-T som løsninger fra Jussystemer oppfyller.

Bransjens “best practice” satt i system.

Integrasjon MS Office

Advocate Desktop er fullt integrert med MS Office, noe som betyr at alle Word-malene du har i dag, også kan brukes i systemet. Dersom du ønsker at malene skal hente informasjon fra saker, kan du helt enkelt legge inn flettefelt for dette.

Integrasjonen gjør det enkelt å ha oversikt over saksdokumenter og filer, og lar deg flytte eksisterende dokumenter og e-poster ved hjelp av «drag and drop»-funksjonen. Deling av dokumenter med klienter og effektiv arkivsøk med bruk av Sharepoint og One Drive.

Mobilapp

Advocate Desktop Timefangst gir deg enkel tilgang til timeregistrering via en mobilapp. Applikasjonen henter automatisk informasjon fra Advocate Desktops saks- og klientsystem og forenkler dermed prosessen.

Timefangst egner seg også godt til føring av interne timer og som rapporteringsverktøy for personalet i bedriften.

Med Timefangst tar det bare noen sekunder å rapportere og beskrive fakturerbar tid – også når du er på farten.

Skytjeneste

Effektiviserer IT-hverdagen
I samarbeid med Braathe Gruppen AS har vi utviklet en bransjetilpasset skytjeneste som effektiviserer IT-hverdagen til alle kundene våre.

Sparer tid og kostnader
Ved å utnytte selskapenes unike kompetanse innen programvare rettet mot advokater, har vi klart å lage et verktøy som sparer kundene våre for tid og uforutsette kostnader knyttet til IT-drift.

Tar ansvar
Vi tar ansvaret for driften av programvaren din – inkludert oppdateringer, backup, sikkerhet og virusbeskyttelse – slik at du kan konsentrere deg om bedriftens kjernevirksomhet.

Support
I tillegg tilbyr vi et abonnement for vedlikehold med online- og telefonsupport, noe som sikrer kontinuerlig oppfølging og korrekt bruk.

ISO sertifisering, sikkerhet og databehandleravtale.

Bare nysgjerrig? Eller vil du bestille med en gang?

Send inn skjemaet nå så kontakter vi deg for en prat.

"*" obligatorisk felt